به گزارش آی فیلم 2، «چای» جایگاه مهمی در فرهنگ و روزمرگی مردم افغانستان دارد. اگر بخواهیم همه قومیتهای افغانستان را با یک خصوصیت مشترک بشناسیم، قطعا نوشیدن چای مهمترین خصوصیت مشترک مهمانی ها، جمع های خودمانی، فراغت و حتی استراحت مردم این سرزمین است.
چای آنقدر در افغانستان طرفدار دارد که شما وقتی در کابل به رستورانت های قدیمی این شهر میروید، قبل از هر چیزی برایتان چای میآورند.
مردم افغانستان علاوه بر اینکه چای را به روش معمول آن مینوشند، ترکیبهای دیگری از این نوشیدنی پرطرفدار را هم تهیه میکنند.
در ادامه، با طرز تهیه چای «چاوه»آشنا می شوید:
طرز تهیه چاوه
مواد لازم:
دو گیلاس آب جوش
یک قاشق دارچین
شکر/گُر به قدر ضرورت
یک لیتر شیر
نیم قاشق چای سیاه
نیم قاشق چای سبز
دو قاشق زنجبیل رنده شده
یک گیلاس چهارمغز(گردو) رنده شده
طرز تهیه:
در تهیه چاوه، ابتدا تمام موادهای ذکر شده به جز از شیر و چهارمغز(گردو) را در آب جوش انداخته و به مدت 5 الی 8 دقیقه می جوشانیم.
سپس شیر را نیز علاوه کرده و به مدت 5 الی 7 دیگر جوش می دهیم. در آخر چهارمغز رنده شده را به روی چاوه علاوه نموده و صرف می نماییم.
سمیه غفوری زاده